ποτε μια γυναικα ειναι απιστη

 




   Γιατί οι γυναίκες απιστούν; Η απιστία είναι ένα ευαίσθητο θέμα, που συνήθως γίνεται λόγος κυρίως για τους άντρες. Αλλά και οι γυναίκες απιστούν. Πάμε να δούμε πότε το κάνουν.

   Αρχικά, η συναισθηματική αποσύνδεση μπορεί να είναι μια κόκκινη σημαία. Εάν μια γυναίκα αισθάνεται συναισθηματικά παραμελημένη ή ανικανοποίητη στη σχέση της, μπορεί να αναζητήσει συναισθηματική σύνδεση αλλού. 

   Επίσης, η φυσική απόσταση μπορεί, να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι, αλλά και ένας λόγος που θα την κάνει να απιστήσει. Όταν μια γυναίκα αρχίζει να αποστασιοποιείται τόσο σωματικά, συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά ή νιώθει πως αυτό συμβαίνει στο σύντροφό της, θα μπορούσε να είναι σημάδι δυσαρέσκειας μέσα στη σχέση. Αυτή η αποσύνδεση μπορεί να την καταστήσει πιο ευάλωτη στο να αναζητήσει σύνδεση αλλού.

   Τέλος, εάν μια γυναίκα αναζητά συνεχώς επικύρωση, προσοχή ή φιλοφρονήσεις από άλλους, μπορεί να υποδηλώνει ένα κενό μέσα στη σχέση. Αυτή η επιθυμία για εξωτερική επικύρωση μπορεί να οδηγήσει σε απιστία καθώς προσπαθεί να εκπληρώσει τις συναισθηματικές της ανάγκες αλλού.

   Το συμπέρασμα είναι, πως εάν μια γυναίκα νιώθει συναισθηματικά καλυμμένη, μειώνονται και οι πιθανότητες να απιστήσει. Να θυμάσαι, παρόλα αυτά, κάθε σχέση είναι μοναδική και η εμπιστοσύνη είναι πρωταρχικό συστατικό. Αυτά τα σημάδια χρησιμεύουν ως πιθανοί δείκτες, αλλά είναι απαραίτητο να προσεγγίζετε το θέμα με ευαισθησία. Επικεντρωθείτε στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης, στην προώθηση της ανοιχτής επικοινωνίας και στην αντιμετώπιση τυχόν ζητημάτων για να δημιουργήσετε μια υγιή και ικανοποιητική σχέση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις